Anasayfa

Perşembe, Mart 31, 2011

Üzülmeyin, Libya'ya Bilim-Sanat Gelecek(!)... / Zahide UÇAR

Üzülmeyin, Libya'ya Bilim-Sanat Gelecek(!)...
Recep Bey İspanya’da ne buyurmuştu?
“Tarih boyunca Doğu ile batıyı, Müslümanlar ile Hristiyanları ayrıştıran en büyük çatışmanın haçlı seferleri olduğu iddia edildi. Haçlı seferleri aynı zamanda tüm bu tarafların birbirini tanıdığı, birbiri ile iletişime geçtiği, birbiriyle ittifaklar kurduğu, en önemlisi de çok yoğun bir şekilde bilim ve sanat noktasında alış verişte bulunduğu dönemlerdir.” demişti değil mi?

http://www.dailymotion.com/video/xfyxib_buyuklere-masallar-uyuyunda-buyuyun-nynny_news
 
 Libyalılar hiç üzülmesin. Haçlı ordusu sayesinde medeni(!) olacaklar. Bilim ve sanat öğrenecekler(!)...

Tecavüze uğrarlarsa, sivillerin üzerine bombalar yağarsa sabretsinler. Mutlaka hepsi DEMOKRASİ gereğidir(!)..

Sakın direnmesinler(!).. NATO, Fransız, İngiliz, İtalyan askeri falan da öldürmeyin sakın, adınız vahşiye çıkar. Sonra medeni falan da olamazsınız(!).. Bürüksel lahanası, pardon vatandaşı Mehmet Ali Birand ABD tankını devirip ABD askerinin ölmesine sebep olan Iraklı direnişçi için ana haberde ne demişti? Vahşet(!) diye haber yapmıştı değil mi?

Binlerce sivili öldüren, misket bombaları atan, elbiselere dokunmayan ama vücudu eriten kimyasal silahları Felluce'de kullanan Haçlı Güruhu Birand'a göre "barış elçisi", tecavüce, soyguna direnen Iraklı vahşiydi.

Ben de bu haber üzerine bir yazı yazmış, "bu haberi unutma eeey Türk Halkı. Yarın sen de ülkeni korumak durumunda kalırsan, Birand mantığına göre 'VAHŞİ' OLARAK NİTELENDİRİLECEKSİN" demiştim.

Kısacası sevgili dindaşım, Kıbrıs Barış Harekatında ki belki de tek dostum Libya Halkı, üzülmeyin sakın(!).. Gökten demokrasi yağacak size de... Petrolünüz, doğal kaynaklarınız Haçlı çapulcularca talan edilecek ama, sizlerin herbiriniz alim, her biriniz sanatçı olacaksınız. Öyle buyurmuştu Recep Bey.

Koskoca Başbakan yalan mı söyleyecek(!)? Mutlaka bir bildiği vardır(!)..

Benim Başbakanım hem İmam, hem Papaz, Hem Haham'dır. İncil'den okur, 10 Emirden örnek verir. Zaten İmam HATİPLİDİR. Hatiplik kısmını okuyup imamlık kısmını es geçmiş olabilir ama olsun.

Aynı zamanda savcıdır, hakimdir, yüksek yargı üyesidir. Bizim bilemediğimiz, evrensel hukuk içinde olmayan bir hukuk sistemini sular seller gibi bilir(!).. Kendisinin idaresindeki yargı sayesinde imzasız ihbar mektubu, falcılıkla suç tespit etme gibi müthiş kavramları öğrendik.

O doktordur aynı zamanda. İğne yaptırmak için doktora güvenmez ama, illa hemşire der(!)..

Sürekli bir devinim içindedir. O yüzden her an başka şeyler söylemesini ilke sorunu yapmayın. Kendisi uyumludur(!)... Dünyanın dönüşüne uyum sağlar. Ne yani, dünya dönerken kendisi sabit mi kalsaydı(!).. Hayret birşey..

Benim başbakanım nükleer enerji konusunda da uzmandır. Gerçi nükleer santrallerin tehlikesini MUTFAK TÜPÜYLE "o da AYGAZ marka olanıyla" eşitledi ama, "İpregaz bu işten sıyırdı" olsun.. Okadar kusur kadı kızında da olur.

Benim Başbakanım çook duygusaldır. Ölen Iraklı müslümanlara kördür ama Filistin için sular seller gibi ağlar. Sevgili Libyalı'lar, size ağlar mı, Irak misali HAÇLI çapulcularına birşey olmasın diye dua mı eder(!).. İşte bu konuda garanti veremeyeceğim, üzgünüm. Hep beraber sonucu göreceğiz.

Benim Başbakanım ekonomisttir. Ayakkabısız büyüyüp krallarla anılacak kadar zengin olma başarısı göstermiştir ama ençok fakir-fukarayı düşünür(!).. İşsizlik sigortasında biriken paraları TÜSİAD gibi zenginlere aktarır ama olsun, onlar da gözü körmü işsiz kalmasaydı kardeşim(!).. TÜSİAD işe yarıyor. Devlet onlardan yüksek faizle borç alıyor(!).. Fakire gelince; Kiler, ülker gibi aile şirketlerinden vergi muafiyeti ile makarna, bulgur falan dağıtır. Kömür şirketlerini henüz öğrenemedim. Aç kalırsanız size de yollarız, merak etmeyin..

Benim Başbakanım makam arabalarını satacağım diye geldi, 4 tane uçağı oldu. Biz tasarruf sanıp yanlış anlamışız(!).. Padişahımız, sultanımız kara taşıtlarından sıkılmış, havada gitmek istiyor. Zaten mersedeste kilitli kaldı. Allah'tan bir balyoz ile esaretine son verdiler.

Birtek kötü notu ata binmek benim başbakanımın. Cihan Padişahımızı sırtından attı. O at da Ergenekoncu mu neydi(!).. Ölüp gitti zaten...Çölde at binmese de olur, develer ne günüme duruyor değil mi gardaş?

Siz Cihan at gibi olmayın. Padişahımız, yeni Osmanlı halifesine biat edin, sırtınızdan atmayın. Bırakın petrol metrol işlerini. Sanat öğrenin, bilim öğrenin. Tecavüze uğrarsanız itiraz etmeyin, vahşi olmayın(!)...

Yakında Evangelist Hilafet "2.Vatikan" kurulur. Herkeees rahat eder...

Petrol Haçlının, uşaklık Müslüman'ın... Padişahımız sultanımız mayın temizleme işinin İsrail'e verilmesine karşı çıkanlara ne demişti?

"Orada İzak çalışmayacak, Ahmet, Mehmet çalışacak" demişti değil mi?

Tabii İzak çalışmayacak!.. İzak'a işçilik yakışır mı? İzak 1.sınıf insan(!).. Ahmet-Mehmet'in neyine patronluk(!)... Otursun, patron İzak'a uşak olsun değil mi?

Gerçi Atatürk Ahmet-Mehmetlere uşaklık öğretememişti ama, onca yıl üzerlerinde çoook çalışıldı. Padişahımız ve muadilleri sayesinde epeyi eğilip bükülmeyi öğrendiler.


Sizler de Ömer Muhtar gibi Omurgalı bir ASLAN'ın mirasını taşıyorsunuz ama, ne yapalım? Bizler de Atatürk ve silah arkadaşları gibi "ASLAN"ların ardından bu hale düştük...


Üzülmeyin İslam alemi... Recep Bey'e kulak verin. Direnmeyin! Bilim ve sanat öğrenin vesselam(!)..

Zahide UÇAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder