Anasayfa

Pazartesi, Temmuz 04, 2011

"Öcalan Gladio Ajanıdır" / Açık İstihbarat

"Öcalan kod adlı Gladio'nun Türkiye'ye "İ" liştirdiği "T" erörist'e halk lideri muamelesi yapmak günümüzün geçer akçesi.Cengiz Çandar, Hasan Cemal, Ahmet Altan gibilerin bu kirli propagandasına alışığız ama ulusalcı geçinen OdaTV'nin Öcalan'a halk lideri muamelesi yapması ile birlikte bu hayasız cephe daha da gelişmiş durumda."

Öcalan kod adlı Gladio'nun Türkiye'ye İliştirdiği Terörist'e halk lideri muamelesi yapmak günümüzün geçer akçesi.

Cengiz Çandar, Hasan Cemal, Ahmet Altan gibilerin bu kirli propagandasına alışığız ama ulusalcı geçinen OdaTV'nin Öcalan'a halk lideri muamelesi yapması ile birlikte bu hayasız cephe daha da gelişmiş durumda.

Halbuki Öcalan kod adlı narko-teröristin bırakın bir halk lideri olmayı, Gladio'nun paralı ajanı olmaktan öte bir özelliği yok. Ama Öcalan "efsanesi" bu hayasız kalemler aracılığı ile ayakta tutuluyor.

Halbuki Öcalan'ın kimliği ile ilgili bilgiler Necdet Pekmezci'in son kitabı "Apo Pilot ve Derin Devlet : Öteki Devletin Derin Sırrı" ile bir kez daha altı çizilerek netleşiyor.

Necdet Pekmezci, kitabı ile ilgili Gürkan Hacır'ın Şimdiki Zaman programına telefonla bağlanarak, Öcalan'ın kimliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu :

"Pilot Necati Kaya'nın Ankara Dikmen'deki evinde yapılan toplantı PKK'nın ilk toplantısıdır.  Pilot Necati'nin bir şekilde MİT'le bağlantısı vardır. Asıl yapı Gladio , Ergenekon denen yapıdır. "

(Açık İstihbarat : Necdet Pekmezci'nin burada kullandığı "Ergenekon" ifadesi ile Silivri'de varlığı öne sürülen "Ergenekon" örgütü arasındaki bağlantıya şerhimizi koyuyoruz)

"Abdullah Öcalan Lise yıllarından beri kullanılmıştır. Asker kökenli edebiyat öğretmeni devşirmiştir. Ankara İzmir caddesindendeki Fikir ajansına yerleştirilmiştir. Pilot Necati ile Abdullah Öcalan'I tanıştıran Abdurrahman Ayhan'dır."

"Abdullah Öcalan'ın Günaydın Apartmanında yaşadığı MİT'in bilgisi dahilindedir ama tutuklanması için polise bildirmemiştir"

"Abdullah Öcalan derin yapıların kullandığı, sonra uluslararası güçlerin kontrolüne geçen bir isimdir.Ve şimdi muhtemelen bir çiftlik evine çıkacak"

"Derin devlet araştırılıyor ama sözkonusu Öcalan olduğu zaman kimse sorgulamıyor"

Necdet Pekmezci programa telefonla katılırken, programın stüdyodaki diğer konuğu olan
Cengiz Kapmaz ise program boyunca Öcalan güzellemeleri yaparak PKK'ya nitelikli bir propaganda desteği sağladı.

Kapmaz'ın programda yeni MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a dizdiği övgülerin ise MİT'e yaranmaya çalışan bir işgüzarın çabası olarak mı, yoksa kendisini oraya çıkaranlara bir teşekkür olarak mı okumalıyız emin olamadık.

Elinde onbinlerce Türk'ün ve Kürt'ün kanı bulunan bir Gladio ajanına "lider" ve "düşünür" muamelesi yapan, yazdığı kitabı da doğrudan Öcalan'ın demeçlerine dayandırdığı anlaşılan Cengiz Kapmaz aşağıdaki cümleleri kurdu :

"Öcalan çatışmasız bir ortamın Türkiye'ye neler kazandıracağını göstermek istedi. "

"Öcalan stratejik düşünen bir liderdir"

"Çatışmasızlık ortamını sağladı, Türkiye'yi rahatlattı"

"Öcalan şunu diyor Kesire Öcalan hakkında : Ben Kesire'nin şahsında kadını etüd ettim, Kesire'nin şahsında erkeği öldürdüm"

Bu son cümleyi kuran Öcalan'la, PKK kamplarında "sizi özgürleştireceğim" diyerek Kürt kızlarına tecavüz eden Öcalan aynı şahıs ve Cengiz Kapmaz gibileri çıkarıldıkları ekranlarda yaptıkları Öcalan güzellemeleri ile bir teröristi siyasi lideri dönüştürme operasyonunda aktif rol alıyorlar.

Öcalan'ı ekolojiden, kadın haklarına, demokrasiden kapitalizme kadar bir çok konunun teorisyeni olarak lanse ediyorlar.

Bu hayasızların en büyük dayanağı da, devletin elinde yeralan ve Öcalan'ın ne mal olduğunu bütün açıklığı ile ortaya koyacak görüntülerin yayınlanmayacağına duydukları güven.

Biz yıllardır Öcalan'ı yakalandığı sırada çekilen pozda yeralan Türk bayrakları önünde değil , NATO heykeli önünde resmediyoruz.

Öcalan'ın Kürt halkını aşağılayan, Kürt halkını katleden, Kürt halkının değil başkalarının öcünü alan Gladio ajanı bir halk düşmanı olduğu bütün çıplaklığı ile ortaya çıkmadan bu ülkenin Kürtleri de, Türkleri de içine düşürüldüğü bu küresel tuzağı çözemez.

Hasan Cemal, Cengiz Çandar, Ahmet Altan gibilerinin hiç bir fırça darbesi katran karası bir kanvası beyaza boyayamaz. AK Günlerde bile.

Öcalan'a siyasi lider, düşünür  muamelesi yapan oda dolusu dangalaklara duyurulur.



Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder