Anasayfa

Pazar, Temmuz 31, 2011

Amerika Amerika! Canım Feda Olsun Sana!* / Banu AVAR



‘Türk Ordusu tamlaması bile çaÄŸdışı!’ Öyle diyor birileri. Korkuları anlaşılır aslında. Tüm varlığını Amerikan varlığına armaÄŸan etmiÅŸsen, korkarsın, ürkersin adından bile bazı kurumların!

Türk Ordusu demek Mustafa Kemal PaÅŸa’nın ordusu demektir. Ãœlkenin ‘BÖLÃœNMEZ BÃœTÃœNLÜĞÜ’ için kanını son damlasına kadar feda edecek askerin ordusu demektir. Peygamber Ocağı demektir.
 








Cüneyt ÅžaÅŸmaz ‘Cesuryorum’ bloÄŸunda 1 yıl önce, 2010 AÄŸustos’unda yazdı:

    ‘ABD iki yıl içinde (2012’de) Irak'tan çekilecek; giderken Kuzey Irak'taki aÅŸiret devletinin güvenliÄŸini TSK'ya bırakmak istiyor. O nedenle buna itiraz edenlerin tasfiyesini, kabul edenlerin komuta kademesine getirilmesini arzu ediyor. O nedenle; hem ABD'yi memnun edecek hem de kasaptaki ete soÄŸan doÄŸramayacak birinin ayarlanabilmesi için generallerin hatta albayların sicil dosyaları masaya yatırıldı.’

ABD’nin yakın hedefleri Kuzey Irak’daki aÅŸiret devletiyle kalsa iyi… Sırada Suriye var Lübnan var, Ä°ran var.. Asya var. Dünyanın en eski ve en güçlü ordusuna, ihtiyaç var.. Ama efendilerine sadık olması ÅŸartıyla…

Ä°ÅŸte ÅŸimdi sadık neferler aranıp bulunuyor, gereken yerlere konuyor. Vardiya Bizde’den genç bir kardeÅŸim ‘Ne oluyor! Biri bana anlatsın!’ diye haykırıyor.

Olan bu iÅŸte.

2010’da Necdet Özel’in önü açılmıştı ve 2011’de ÅŸapkasını alıp emeklilikte huzur arayan Genel Kurmay’ın boÅŸalttığı koltuÄŸa oturdu.

Müttefiğimiz batı dünyası zil çalıp oynuyor.. Sevincini fazla açık etmemeye çalışıyor!

Rothshield ve Rockefeller kanadından memurlar yazılar döşendiler.

CSIS’den Bülent Alirıza, yazısında ‘TSK'nın terfi sisteminin alt üst edildiÄŸini' söylerken alayla helmelenmiÅŸ sevinci satırlarına yansıyor. ‘Hay Allah, istifalar tam da TSK PKK ile savaşırken geldi!' diyor...

Washington Ä°nstitute adlı düşünce kuruluÅŸundan Soner ÇaÄŸaptay adlı 'uzman' da yorumunda, ‘AKP döneminde TSK üzüm gibi sıkıldı! 2002'den beride hızla yere çakılıyor!’ diye sevinç çığlıkları atıyor...

    ‘Darbe ve camileri bombalama iddiaları vs TSK'nın imajını yerle bir etti. Ve 2002'de yüzde 90 oranında güvenilen TSK'ya bugün milletin güven oranı yüzde 60! TSK, gözüne fener çakılmış geyik gibi! Ergenekon'un yaktığı projektörlere bakakaldı!’

Ä°ÅŸte küresel çetenin uzman görüşleri ve durum deÄŸerlendirmesi böyle! Bu cümlelerin içinde birçok itiraf da gizli! Ergenekon’un ‘yaktığı projektörler’ gözleri kör, kulakları sağır, Türk ordusunu da felç etmek içinmiÅŸ! Öyle mi!

Yukarıda alıntıladığımız tayfanın Türkiye ÅŸubeleri de doÄŸal olarak zil çalıp oynuyor. ‘Askeri vesayet bitmiÅŸ!, Sivil idare gelmiÅŸ.! Artık Genel Kurmay baÅŸkanları hükümetin eteÄŸine yüz sürecekmiÅŸ!’

‘Yeni’ Genel Kurmay baÅŸkanı çok faydalı iÅŸler yapmak için gelmiÅŸ… Öbür komutanların zaten gitme zamanı gelmiÅŸmiÅŸ.. Hatta Dilipak’a göre tüm ordu istifa etmeliymiÅŸ!! Aslında ordu diye bir ÅŸey olmamalıymış..

Ben devam edeyim: ‘Ordu yerine ABD-Türk ortak polis gücü kurulmalı! Global dünya, ve ‘uluslar arası camiz’ için daha hayırlı!… Yok edin ÅŸu ordu’yu! Bakın Yugoslavya’nın ordusu dağılınca ne güzel ‘demokrasi’ geldi.. Aynı anda çoÄŸalan nüfus törpülendi.! Eski Yugoslavya’daki nüfus birbirine kırdırıldı, yarı yarıya azaldı!

‘Türk Ordusu tamlaması bile çaÄŸdışı!’ Öyle diyor birileri. Korkuları anlaşılır aslında. Tüm varlığını Amerikan varlığına armaÄŸan etmiÅŸsen, korkarsın, ürkersin adından bile bazı kurumların!

Türk Ordusu demek Mustafa Kemal PaÅŸa’nın ordusu demektir. Ãœlkenin ‘BÖLÃœNMEZ BÃœTÃœNLÜĞÜ’ için kanını son damlasına kadar feda edecek askerin ordusu demektir. Peygamber Ocağı demektir. Ä°ÅŸte ‘korkunç ‘ olan buydu… Birileri başından beri Kemalist orduyu yok etmeye uÄŸraÅŸtı!

Avrupa BirliÄŸi dünkü istifaları, ‘Türkiye’ye tam demokrasi geldi!’ diye yorumladı… Mustafa Kemal’i temsil eden en üst kurum da yıkılmıştı! ‘Ordu gidiÅŸata tavrını koydu!’ diyenler, uyanın! Tavır ÅŸapka alıp giderek konmaz! Bu millet nasıl tavır konulduÄŸunu iyi bilenlerdendir!

Birkaç doÄŸru lafı, çok gecikmiÅŸ bir zamanda, giderayak söyleyerek ‘tavır konulmuÅŸ’ olmaz.. ‘Kaçılmış’ olur!

1950’den beri ‘küresel operasyonla’ alt üst edilen Kemal’in ordusundaki BÄ°RÄ°LERÄ°NÄ°N durumu budur!...

Ne yazıkki, 60 yıldır yol katetmişlerdir!

Bir kesim subaylar NATO’ya girdikten sonra tangocu Celal Ä°nce’ye yaptırılan ‘Amerika Amerika! Canım feda sana!’ ÅŸarkısını benimseyivermiÅŸtir..…

    ‘Amerika Amerika! Türkler dünya durdukca beraberdir seninle!

NATO tatbikatları, Pentagon davetleri, Annapolis ziyaretleri filan derken hemhal oluvermişizdir.

Amerikalıdan çok Amerikalı hissedenler toplumun her yanına sızdığı gibi Ordu’ya da girmiÅŸtir!

Gazi PaÅŸa’nın ordusunu dönüştürme operasyonu iyi incelenmelidir..

1947’de operasyon baÅŸlamıştır… Amerika ‘sahiptir!’ Ä°mzalar atılmıştır. Karanlıklar prensi Richard Perle’nin özetlediÄŸi gibi: ‘Türkiye Amerika’nın OrtadoÄŸu’daki jandarmasıdır!’ ya da küresel tefeci Soros’un dediÄŸi gibi ‘Türklerin ihraç malı Türk askerinin kanıdır!’

Menderes ‘NATO’ya girmemiz bir zaruretti!’ demiÅŸti: ‘Uluslar arası camia’ denen kan içiciler bizi NATO örümcek ağına alsınlar diye MehmetçiÄŸin kanı, Kore’de Amerika’ya feda edilmiÅŸtir! Åžimdi de Suriye’de Ä°ran’da Afganistan’da Somali’de o kana ihtiyaç vardır! Müslümanlar Müslümanlara kırdırılmalıdır. Bu Haçlıların yol haritasıdır.

Türkiye NATO’ya alınırken, Türk ordusunun bir subayı üstelik KurtuluÅŸ savaşının önemli bir komutanı Cafer Tayyar EÄŸilmez, ‘Amerikan dostluÄŸuyla OrtadoÄŸu Federasyonu’ hayali görmeye baÅŸlamıştı: ‘ABD ile birlikte, Rusya’ya karşı OrtadoÄŸu cephesi kuracağız!’ diyordu. Pakistan, Afganistan Ä°ran ve Türkiye ve tüm Ä°slam ve Türk ülkeleri OrtadoÄŸu Federasyonunda birleÅŸecekti! Arabistan’ın güneyi ve Mısır da bu federasyona girecekti. Amerika bu örgüte destek verecekti!

Eğilmez, bu yol haritasının yine ABD tarafından eline tutuşturulduğunun farkında değildi.

Tek Dünya devletine giden yolda Avrupa Birliği gibi, Asya federasyonu gibi Ortadoğu federasyonu gibi yapılarla ulus devletler yok edilecek, ordular birleştirilecek, işgal kuvvetleri emperyalizme hizmet edecekti.

‘Hürriyetini karakteri sayan’ bir milletin ordusu, yavaşça dönüştürülecek, bir baÅŸka ulusun köle askeri haline gelecekti!

Her ne kadar 60 yıllık ‘çalışma’ sonucu, Türk ordusu içinde belli yerlere sızılarak dönüştürülerek, komuta kademelerinde birileri satın alınarak, pazarlıklar yapılarak bir noktaya gelmiÅŸ olsalar da , bu ordu halkın içinden gelen, vatan için ÅŸehit veren, hürriyetini, toprak ve bayrağını her ÅŸeyin üzerinde tutan bir milletin ordusudur… Hedefleri, bu orduyu yok etmek yerine ‘yeni’ özelleÅŸmiÅŸ, sahibine sadık, halkına ve komÅŸu halklara düşman bir ordu yaratmaktır. Bu, ÅŸerefli Türk ordusunu , Peygamber Ocağı olmaktan çıkarıp ‘haçlı birliÄŸine’ dönüştürme çabasıdır… Hadi, azgın hırslarına gem vuramayan, gözünü Batı bürümüş 20-30 komutanı, bin ikibin subayı ikna ettiniz… Peki zamanı geldiÄŸinde hepsi ASKER olan bu milletle nasıl baÅŸ edeceksiniz! Avucunuzu yalarsınız!!




Kaynak

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder