Anasayfa

Pazartesi, Mayıs 16, 2011

ZİNA’yı Suç Olmaktan Çıkartan Erdoğan; Ne diyorsun Sen? / Zahide UÇAR



Domuzu kesimlik hayvan sınıfına sokan Erdoğan, camiyi kilise yapan Erdoğan… Sen ZİNA’yı suç olmaktan çıkarmadın mı? Şimdi niye siyasetçinin görüntülerinin peşinde koşuyorsun?


Bu filmlerden hoşlanıyorsan, biraz da sizin cenaha gidelim:

Bir AKP milletvekili bir devlet tesisine her gelişinde başka bir kadınla geldi. Madem meraklısın seyretmeye; gecenin 23’ünde gelip sabah erkenden tesisi terk eden vekilinin görüntülerini seyret biraz da.

Şu eski bakanın var ya ? O’nun özel kaleminden çocuk peydahladığını bilmiyor musun sanki? Medyaya düşmesin diye karısından boşanmak yerine altına lüks bir araba çektiğini, bir de sus payı olarak iş yeri açtığını bilmiyor musun? Bilirsin ama işine gelmez.
Pardooon, pardon... İmam nikahı vardı değil mi? Sizin cenah "imam nikahı" der, zinadan yırtar değil mi? Peki T.C. Kanunlarında böyle bir nikahın geçerliliği var mı recep Bey? Eşlik haklarından faydalanamayan kişi nasıl eş olur? Evlilikte aleniyet diye birşey biliyor musunuz siz. Bilmezsiniz. Önce de yazdığım gibi, siz İmam Hatip lisesinin "HATİP" kısmını okuyup, imam kısmını es geçmişsiniz.


ÇITIR KIZLAR

Bak Erdoğan; sana bazı ip uçları vereyim. Senin vekillerinin birçoğu ilk önce mecliste “sekreter” paylaştı. O dönem bunu da kendi ağızlarından duyduk. Karılarını bohça gibi kapatıp kendileri açık çıtır sevgili edindiler.
Ankara’nın gecekondu mahallelerinden güzel, bakımlı, çıtır, yaşı küçük fakir kızlar buldular. O kızlara ev açtılar. Kızların anneleri de yanında olunca iyi kamufle oldu.

Sizin "ZİNA" yı niye suç olmaktan çıkardığınız da böylece ortaya çıktı. Çünkü “imam nikahı” tezgahı ile dost tutamayacaklar, ZİNA suçu işlemiş olacaklardı.

Gene senin bir vekilin meclis PTT’sinde çalışan bekar bir hanıma bir arkadaşı olduğu ve evlenmek istediğini söyledi. Bayana İstanbul’da yaşayan işadamı arkadaşı ile tanıştırmayı teklif eder. Kız da normal bir evlilik sandığı için “peki” der. İş adamı Ankara’ya gelince AKP’li vekil kızla adamı tanıştırır. Bir yerde otururlar. Adamın teklifi şudur:
“Ben Ankara’ya sürekli geliyorum. Bir ev açmak istiyorum. Geldiğimde otelde kalmak yerine evde kalırım. Size ev açayım.”
İş adamı zaten evlidir.

Anladınız değil mi? Kızcağıza “metresim” ol diyor adam. Hem evi olacak, hem evde kendine hizmet edecek ve yatağını boş bırakmayacak bir metres…
Bu rezilliğe aracılık eden kim? Bir AKP MİLLETVEKİLİ...
Kadının DEĞERİ bunlar için işte budur. Yatağını paylaşacak, önüne yemek koyacak, kirlerini yıkayıp ütüleyecek. Ucuz işçi yani. Cinselliğini ve fiziğini sömürebildiği...
AKP peşinde koşan hatunlara; "Allah size de bir kuma kısmet etsin" dememiz mi lazım?
Sisi Ergenekon diyerek bir gece aniden götürüldü. Kulağı çekildi, sonra bırakıldı. Artık Sisi'yi hatırlayan var mı?

Sisi milletin kaçamaklarını iyi bilen “sadece kadınlarla değil, erkekle erkeğin ilişkisini de bilir” bir isimdir. Niye kulağı çekildi Tayyip Bey?…

Bak Tayyip Bey; başkalarının kıçını seyretmeden önce kendi ekibinizin kıçınızı kapatacaksınız.

“Mute” nikahı yapan yandaşlarınızın, sadece vekil olduğu sürece ev açtığı ÇITIRLARI, vekilliği bitince nasıl bırakıp gittiklerini öğrenmekle başlayın işe isterseniz.

Yazık, bu seçimden sonra gene birçok çıtır ortada kalacak… 

Kaynak 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder