Anasayfa

Cuma, Mayıs 20, 2011

ABD'NÄ°N KÃœRT ORDUSU PLANI

Bir tek ordusu eksikti:"Güneydoğu, Doğu Anadolu ve Van Gölü Belediyeler Birliği'ne bağlı 196 il ve ilçe belediyesine 2009 yılından bu yana 35 bin silah dağıtıldı."http://www.guncelmeydan.com/pano/abdullah-gul-un-2-sayfa-9-maddelik-gizli-anlasmasi-t17959.html#p126894


Güney Doğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki belediyelere 35 bin silah verildi. 2009 yılında başlanan dağıtımın amacı, bölge çapında etkili olacak bir ordu kurmak. Plan, zabıta ve özel güvenlik kuvvetlerinin merkezi bir yapıya bağlanmasıyla başlayacak. Bu kuvvetler daha sonra "Kürdistan" adı altında birleşecek ve resmileşecek. Aydınlık gazetesi Amerika'nın Türkiye'yi bölme planlarında yeni bir adımı daha ortaya çıkardı. Güneydoğu'daki belediyelere silah dağıtılıyor.

Amerika'nın Ankara Büyükelçisi Ricciardone, PKK'ya karşı işbirliği yapıldığını iddia ediyor.

Oysa gerçek, Arınç ''Seçimden sonra açılım 10 misli olacak''  sözlerinde kendini belli ediyor.

Peki, 12 Haziran'dan sonra neler olacak?

Bu sorunun yanıtını da Aydınlık gazetesi veriyor.

BELEDÄ°YELERE 35 BÄ°N SÄ°LAH
Güneydoğu, Doğu Anadolu ve Van Gölü Belediyeler Birliği'ne bağlı 196 il ve ilçe belediyesine 2009 yılından bu yana 35 bin silah dağıtıldı.

ZABITA VE GÜVENLİKÇİLERİN ROLÜ
Silahların yüzde altmışı zabıta kuvvetleri ve belediye güvenlik elemanlarının elinde. Kalanı ise belediyelerle bağlantılı resmi ve özel kurumların güvenlik elemanlarında.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN ÖNEMİ
Silahlar, belediyelerin İçişleri Bakanlığı'ndan talebiyle temin ediliyor. Eğer Amerika'nın "Kürt Planı" uygulanırsa, Türkiye'de de bir tür "peşmerge ordusu" kurulmuş olacak.


Kaynak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder