Anasayfa

PerÅŸembe, AÄŸustos 18, 2011

"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Millete Aittir"/ Mete AKINCI

 
 "100 yıl önce Osmanlı'yı da aynen bugün Amerika ve Avrupa'yı iflas ettirip daha sonra ideolojilere bölen küresel bankerler, artık finans, siyaset, teknoloji üçgeninde yeni kurbanları sürekli karalamakta, kötülemektedir. Amaç hep aynıdır. Fitne ile bölüp, savaÅŸtırıp, sonra tüm ülkeye el koymaktır." 
 Sadece Türkiye için mi söylenmiÅŸtir bu ulvi söz, Atatürkümüz tarafından; yoksa bugünler için ve tüm bağımsız devletler için mi?

ABD'de Amerikan ve İngiltere'de İngiliz halkı Afganistan ve Irak Savaşları'nı desteklemediği halde yalancı medya ile ikna edildi,hem can ve hem de maddi varlıklarını yitirdiler. Sözde demokratik ve özgür Batı, kendi halklarına acımadığı gibi zengin tarih ve doğal kaynakları bulunan ve hele jeostratejik konumu paha biçilemez olan ülkelerin bağımsızlık ve egemenlik hakları neden çiğnenmektedir?

Küresel bankerlere bu hakkı kim vermiştir?

100 yıl önce Osmanlı'yı da aynen bugün Amerika ve Avrupa'yı iflas ettirip daha sonra ideolojilere bölen küresel bankerler, artık finans, siyaset, teknoloji üçgeninde yeni kurbanları sürekli karalamakta,kötülemektedir. Amaç hep aynıdır. Fitne ile bölüp, savaştırıp, sonra tüm ülkeye el koymaktır.

Sadece Afganistan ve Irak mı? Bosna'da 350bin İNSAN öldürülene kadar oyunu tezgahlayanların kılı kıpırdamadı. Yeterince kan aktığına kanaat getirdikten sonra savaşı durdurdu Batı ve eski Yugoslavya'yı paramparça etti, paylaştı.

Mazaret, hep aynı: İNSANLIK NAMINA İŞGAL EDİYORUZ!

Yalanlarla fitneyi salar önce Batı, yalanlarla destek olur ve kışkırtır tüm çarpışan tarafları, yalanlarla EL KOYAR tüm ülkenin MADDİ-MANEVİ VARLIĞINA.

SURİYE'YE GERÇEKLERİ ARAMAK İÇİN GİDİYORUZ! SAHTE OSMANLI'NIN POPSTARI GİBİ MACERA ARAMAYA DEĞİL! ÇÜNKÜ BİLİYORUZ, EYLÜL'DE SURİYE, EKİM'DE İRAN HEDEFTE! YIL SONUNA KADAR DA SUUDİ ARABİSTAN İŞGALİ!

İngiliz Krallığı 1870'lerde egemenliğini bankerlere teslim etti. Amerika 1929'da, Avrupa 1944'te. Türkiye 1947-48'de.

İnsanlık ortak değerdir fakat ülkeler öncelikle üzerinde yaşayan tüm vatandaşlara aittir. Tarih boyunca, kimi zaman Haçlı Seferleri bahanesiyle, kimi zaman Pazar Paylaşım savaşları ile hep aynı oyun oynanmıştır. BÖL VE YÖNET!

Her ülkenin egemenliği kendisine aittir, sorgulanamaz! 100 yıl önce biz Türkler bu nedenle işgallere karşı savaştık. Şimdi Suriye'de gerçekleri yerinde görmek ve tarihi kardeşimiz buülke için yapıcı önerilerle gidiyoruz.

Akan kan durmalı, tarih boyunca demokrasi ve hürriyet getireceğine iddia eden bankerler sürüsü 100 yıl sonra tekrar bu coğrafyadan dışarı atılmalıdır.

Çünkü, bu coğrafyada her ülkenin binlerce yıllık tarihi vardır ve Wall Street'in kontrolündeki Amerika'nın 'Testereli Katil' ve 'Teksas Kasabı' filmleriyle büyümüş sözde askerleri aynen Bağdat'ta yaptıkları gibi Wall Street adına müzeleri ve tapu dairelerini yağmalayacaklardır öncelikle.

Amerika'nın bir zamanlar herşeyi vardı, tarihi yoktu. Artık hiçbirşeyi yok. Gelecek Akdeniz ve Orta Asyada'dır.

O halde öncelikle bu iki coğrafyanın milletleri direnmeli maddi-manevi varlıklarını koruyabilmelidirler. Birbirleriyle işbirlikleri geliştirmelidirler. İflas eden Batı'nın,yükselen Doğu'yu işgaline ve yağmalamasına, her türlü fitne ve yalanlarına karşılık verebilmelidir.

Küresel hırsız, katil ve soysuz sürülerine hatırlatmalıdır: Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir; Wall Street ve diğer Batılı finans merkezlerinin değil !

METE AKINCI, 18.08.2011, Türkiye-Suriye Dostluk Komitesi
 
Kaynak
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder