Anasayfa

Cuma, Nisan 22, 2011

PKK'ya Ayaklanma Zemini Hazırlayan AKP'dir / Erdal SARIZEYBEK

AKP, HABUR'LA Ä°ÅžTE BÄ°ZÄ° BU HALE GETÄ°RDÄ°... Bismil'de 50 bin kiÅŸi yürüdü, intikam sloganlarıyla... PKK bu 50 bin kiÅŸiyi nereden buldu? 
 Ä°stanbul, Ä°zmir, Mersin, Adana, Hakkari, Şırnak, PKK devlete meydan okuyor, SERHÄ°LDAN diyor yani isyan…

PKK’ya bu cüreti kim verdi?

PKK bu bir savaÅŸtır, diyor, PKK, Libya’dan beter yaparız diyor, PKK her geçen gün cüretini artırıyor, her geçen gün Türkiye’de bir halk isyanına zemin hazırlıyor…

Bizi kim bu hale düşürdü?

Öyle ya, Habur’a teröristleri getirip kırmızı halı sererseniz, olacağı budur!

Öyle ya, Habur’a özel mahkeme kurup ifadeleri deÄŸiÅŸtirip teröristleri salarsanız, olacağı budur!

Öyle ya, saldığınız şehit katillerini davulla zurnayla karşılatırsanız olacağı işte budur!

Katili çiçekle karşılarsanız, katili şeref locasında oturtursanız, katillerin eline mikrofon verip terörist elbisesiyle halkın içine koyup nutuk attırsanız, başka ne olsun ki, olacağı budur!

EY AKP SÄ°YASETÄ°!

PKK’lı katillerin otuz yılda yapamadığını yaptın ve katilleri halkla buluÅŸturdun, katilleri halkın temsilcisi yaptın, katillere halk desteÄŸi verdin!

Terörü siyasallaştırdın, terörü halkın temsilcisi yaptın!

Bugün yaşanılan olayların ardında işte bu vardır, artık PKK yok, karşımızda halk vardır!

Bu yaptığın vatana ihanettir!

AKP siyaseti Habur projesiyle PKK’ya güç kazandırmış ve halk desteÄŸi vermiÅŸtir, Türkiye’yi bir halk ayaklanması ile karşı karşıya getirmiÅŸtir, bu suçtur suç! Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü tehdit eden bir örgüte halk desteÄŸi vermek anayasal suçtur!

PKK nedir; Kürdistan…

Barzani nedir; Kürdistan…

Talabani nedir; Kürdistan, bakın partilerinin isimlerine!

AKP siyaseti Barzani ve Talabani’yi tanımış, PKK ile de pazarlığa oturmuÅŸtur.

Kürdistan nedir; 1920’nin SEVR PROJESÄ°, 1948’nin YAHUDÄ° KÃœRDÄ°STAN PROJESÄ°, 1991’in BOP PROJESÄ°, düşmanının projelerine destek vermek, düşmanla iÅŸbirliÄŸi yapmak demektir, vatana ihanetin adıdır bu!

AKP siyaseti bu her üç ülke ile de iÅŸbirliÄŸi yapmaktadır, AKP Siyaseti’nin BaÅŸbakanı BOP eÅŸbaÅŸkanı olduÄŸunu kamuoyu önünde açıklamıştır. Vatanı bölmeyi hedefleyen bir projenin eÅŸbaÅŸkanı olmak demek, düşmanla iÅŸbirliÄŸi yapmak demektir. Bu iÅŸbirliÄŸinin hukuki adı ise vatana ihanettir.

AKP ile PKK arasında tek fark kalmıştır artık; biri silahlı örgüt, diğeri siyasi örgüt olmasıdır, yürüdükleri yol aynıdır. Bağımsız Cumhuriyet Savcıları ve Yüksek Yargı derhal olaya el koymalıdır, gözlerimizin önünde anayasal suç işlenmektedir.

Ayrışma ve çatışma süreci derhal durdurulmalıdır. PKK’nın AKP siyaseti eliyle kazandığı güç derhal kesilmelidir. Aksi halde Türkiye son hızla bir çatışma sürecine doÄŸru sürüklenecektir, yetkili ve görevli olduÄŸu halde buna seyirci kalmak da vatana ihanettir.

Bismil’de sokaÄŸa dökülen 50 bin kiÅŸi, bu tespitimizin açık örneÄŸidir. PKK’nın yaptığı savaÅŸ çaÄŸrıları bunun kanıtıdır. Bundan böyle karşımıza terörist deÄŸil halk çıkacaktır, Habur’la halk desteÄŸi bulan PKK, emperyalist emellerin farkında olmayan halkımızı bir karanlığa doÄŸru sürüklemektir, durdurun bunu!

Ey halkım, asla ve asla kardeÅŸ kavgasına izin verme, çatışmaya asla girme, korkumuzdan deÄŸil ülkemiz için, çocuklarımızın geleceÄŸi için…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder