Anasayfa

Perşembe, Nisan 07, 2011

Balyoz, TSK, Savcı Öz… / Zahide UÇAR

Vatan Gazetesinin haberine göre Savcı Öz giderken “Bu İşleri Tek Başımıza Yapmadık, Askerler de Müsaade Ettiler!” mesajı vermiş(!)..


Ne demişti Engin Alan’ın eşi? Ordu asıl darbeyi bize yaptı demişti değil mi? Savcı Öz’ün mesajı Bayan Alan’ı doğrulamış olmuyor mu? Oluyor.

Bu arada başka bir haber düştü manşetlere; “Balyoz Davası'na TSK'dan tepki!”


Ne kadar manidar değil mi? Öz’ün açıklamasına karşılık TSK sanki bir aklanma açıklaması yapıyor gibi.



 Dilipak gibi bir şahıs bile balyoz davasından kıllanıp müdahil olmaktan vaz geçti ama TSK açıklamasında “Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevli ve emekli 163 personelinin tutukluluk halinin devamını anlamakta güçlük çekilmektedir” diyor. Ağaçlar-kuşlar bile anladı, yabancı gazeteciler anladı ama TSK anlamakta zorluk çekiyormuş(!).. Zorluk çekenler çok yıldızlı paşalar olmasın?. Çünkü çavuşundan teğmenine hepsi anladı ve birçoğunun morali de son derece bozuk. Anlamakta zorluk çekiyorsanız, tebdil kıyafet çavuşa sorun, asteğmene sorun, boş vaktiniz olursa teğmeniniz Mehmet Ali  Çelebi'nin savunmasını izleyin, onlar size anlatır(!)..

Değerli okur, anlayacağınız "adam asmaca" filminden sonra vizyona girecek yeni filmin adı "adam satmaca" olacak. “Adam satmaca filmi” vizyona girince “adam asmaca filmi”nin baş aktörleri adam satmaca filminin de baş aktörü olmak için yarışacak.

Gelecekte bol bol günah çıkarma ayinleri de izleyecek gibiyiz.

 Ne diyor giderken savcı Öz? “Bu işleri tek başımıza yapmadık. Bu işin arkasında emniyet güçlerinin de emekleri var. Bu kadar iş yapılıyor, askerler de kanunlara saygı duyarak bu işlerin yapılmasına müsaade ettiler.” Ve TSK alel acele bir açıklama yapıyor. Merak etmek henüz suç değil sanırım(!).. Ben de merak ediyorum. Çok çok yıldızlı paşalarımız böyle bir açıklama için Savcı Öz’ün ifşaa gibi mesajını mı bekledi?

Yandaş basın ve ajan gazetecilerce 163 asker linç edilirken de mi anlayamadınız ne olduğunu?


Levent Göktaş hapsedildiğinde; Öcalan yakalanıp getirilirken Levent Göktaş’ın söylediği söze atıf yapılarak  PKK sitelerinde “vatanına hoş geldin” mesajı yazılması da bu davayı size tercüme etmedi ise ne edebilir? PKK ile mücadele eden komutanlar içeri tıkılıp esir edildiğinde PKK’lıların yattığı koğuşların yanına konup PKK’lıların hakaret ve küfürlerine maruz bırakılması size bu davanın aslını anlatmadıysa ne anlatacak çok yıldızlı paşalar?


Bu davayı anlayamadığınızı Savcı Öz’ün “askerler de kanunlara saygı duyarak bu işlerin yapılmasına müsaade ettiler” açıklamasından sonra mı anladınız?




Bu milleti kimse hafife almasın!

Adam asmaca günlerinden adam satmaca günlerine geçildiğinde kimse pişmanlık belirtmesin, kabul görmeyecektir!!.. Kim ne yaptıysa bilerek, isteyerek yaptı!!. Bu da böyle biline…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder