Anasayfa

Cumartesi, Haziran 11, 2011

Seçim! / Banu AVAR

Sevgili dostlar!

Pazar günü seçim var.. Seçimden sonra karşımıza dikilecek değişemez maddeleri delik deşik edilecek bir Anayasa var. Avrupa Yerel özerklik şartı gereği Türkiyenin bir 'padişah' liderliğinde üniter yapıdan federal bir yapıya geçirilmesi planı var. Ve önümüzde iktidar ve muhalefetin 'yerel özerklik' konusunda mutabık olduğu gerçeği var.

 Batıdan gelen sinyaller iki alternatif üzerinde yoÄŸunlaÅŸtıklarını gösteriyor. 

1) Tek başına AKP iktidarı 

2) AKP -CHP- BDP koalisyonu

Türkiye batıda İzmir'de giderek genişleyen bir NATO karargahı doğuda ABD kontrolünde ilerleyen bir PKK baskını arasında sıkıştırılmış durumda...

Suriye yanıyor ve yangın artık sınırlarımız içinde...

Artık vakit kalmadı... Birkaç ay içinde Türkiye'nin kaderi belli olacak. Bu üçüncü paylaşım savaşı. Bu ülkenin kaderini belirleyecek olan bu toprakların insanı...

Hedefleri belli.. Türkiye-Suriye sınırı bunun için açıldı. Şimdi batı istihbaratının maşaları Türkiye-Suriye sınırına düzenek kuruyor. Hedef Türkiye-Suriye çatışması. Oyun bu yönde ilerliyor. İkinci aşamada İran-Türkiye çatışmasına yol hazırlanıyor. Bu üç devlet birbiriyle kapıştırılırsa geçen yüzyılın başında yarım kalan plan yürürlüğe konacak, bölge kan gölüne dönerken 'uluslararası camia' ekonomik bir şekilde petrol, gaz ve madenlere el koyacak.

Büyük Oyun, Irak'dan sonra Suriye Lübnan ve İran'ı ve Türkiye'yi içine çekecek bir kara delik operasyonu...

Çok geç olmadan tüm sivil toplum örgütleri, partiler, sendikalar, dernekler ses vermeli ve bu melun plana karşı seslerini yükseltmelidirler... İyi seçimler!


Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder