Anasayfa

Çarşamba, Ekim 05, 2011

PKK’nın Merhametine Kalan BaÅŸbakan / Zahide UÇAR


''Amerika’dan eli boÅŸ ama BOP adına ev ödevi ile dönen BaÅŸbakan; Terörün çözümünü teröristin silah bırakması, yani PKK’nın merhametine baÄŸladı(!)..

Yüzünde yorgunluk ve çaresizlik vardı. Belli ki sınır ötesi harekat izni çıkmamıştı. Biz bu filmi daha önce de görmüş ve yazmıştık. Türk Halkı ve ABD arasına sıkışan ErdoÄŸan en saçma ve zavallı açıklamasını yapıyor: “PKK silah bırakırsa terör minimize olur(!)”

Gül konuşmasında ne buyurmuştu?

“Teröre boyun eÄŸersen, ÅŸantaja boyun eÄŸersen, bedelini de ÅŸantaja boyun eÄŸen öder.”

Haklısınız Sayın Gül; Kandil rezaleti, terörle mücadeleyi önleyici yasalar ve terörle müzakereleri siz zaten “iyi ÅŸeyler olacak” diyerek desteklememiÅŸtiniz(!)..''



 PKK-MÄ°T görüşmesinde kanunların ihlal edildiÄŸi açıkça söyleniyor. Hakan Fidan insan kasabı, uyuÅŸturucu taciri bir vampirden bilge adam çıkarıyor. Ãœlkenin her yerinin bomba ile doldurulduÄŸunu söyleyen ise MÄ°T MüsteÅŸar Yardımcısı(!).. Madem biliniyor, neden müdahale edilmedi desek kim cevaplar?

PKK’yı rahtsız etmeyecek valilerin Güney DoÄŸu’ya atandığını bu kasetten öğreniyoruz. Ve askerin o valilerin izni ile terörle mücadele ettiÄŸini düşününce içimiz acıyor.

En vahimi, normal bir ülkede kıyametlerin kopmasına sebep olacak bir itiraf: “Sizinle savaÅŸan ordu içeride.”

Korkunç bir itiraf ama kimseden çıt yok. En önemlisi, konuşması gereken Genel Kurmay Başkanı ölümcül sessizliğe bürünüyor. Bu vesile ile balyoz, andıç ve diğer davaların ne için yürütüldüğünü kendi ağızlarından öğrenmiş oluyoruz. Bu itiraf aslında davaların çöktüğünü gösterir. Dirayetli bir Genel Kurmay Başkanı bunun hesabını sorar ama 2. Hilmi Özkök dönemi başladıysa soramaz.

Evet Sayın Gül, siz AKP’nin CumhurbaÅŸkanı olarak, ÅŸantaja boyun eÄŸen hükümetin bugün azan terör karşısında bedel ödediÄŸini veya ödeyeceÄŸini itiraf etmiÅŸ oluyorsunuz. Ben de ilk defa size katılıyorum(!).. Trajikomik bir söz de olsa…

GeldiÄŸimiz nokta “Orduya Psikolojik Operasyon, PKK’YA Psikolojik Destek” verenlerin PKK’nın insafına sığındığı UTANILASI yerdir.

Kibirle herkese tepeden bakan zat, danışmanlarının kıskacında, ABD himayesinde “teröre demokratik çözüm” diye bas bas bağırıyordu. ABD’nin Afganistan, Irak, Libya, Somali gibi ülkelere getirdiÄŸi demokrasi(!), kanlı kukla PKK eli ile ülkemize de geldi. Alın size demokratik çözüm.

Ordunun elini-kolunu baÄŸlayıp PKK’yı her eyleminde “PKK niye yapsın, zamanlama düşündürücü” diyerek aklayanlar, PKK niye yapıyor, millete açıklamak zorundadır.

Ordu baÅŸarısız diyenler, siyasiler yapması gereken hangi önleyici mücadeleyi yaptı? UyuÅŸturucu paralarına mı el koydurdu? ROJ TV ve türevlerini mi kapattırdı? Bütün AB ülkelerindeki PKK bürolarını mı kapattırdı? Ne yaptı? Yapılan kocaman bir sıfırdır.. Ãœstelik bir de PKK’yı önce düz ovaya, sonra da ÅŸehirlere yaydı.

Åžimdi kıvranıyor Zat-ı Muhterem. Ä°cazet ve taltif ile koltuk kapmanın faturası bir bir önüne konuyor. YediÄŸi hurmalar biryerlerini tırmalıyor ama olan ülkeye oldu. Hem de ülkemin bir çakıl taşına deÄŸiÅŸmeyeceÄŸim ÅŸahıslar yüzünden. AKP’nin mecburiyetleri ülkeyi esir aldı. “Gel kızım seni artist yapayım” hikayesinde ki gibi artist yaptılar ama devlet adamı yapamadılar. Zaten bu topraktan da testi olmaz. PKK’nın silah bırakmasından medet umuyor. Acınası bir durum da, olan ülkeye oldu. 89 yıllık cumhuriyetin 9 yılda içini boÅŸaltıp ABD’nin taÅŸeronu, Ä°srail’in koruyucusu yaptılar.

Yazık! Yazık ki ne yazık!!

TBMM GASP EDÄ°LMÄ°ÅžTÄ°R

KHK’ler ile TBMM yetkileri gasp edilmiÅŸtir. Bizi halk seçti diye bas bas bağıranlar, halkın seçtiÄŸi vekilleri devre dışı bırakarak okyanus ötesinden aldıkları ev ödevlerini acilen yapıyor. KHK’ler vasıtası ile TBMM’nin denetimi engelleniyor.

Pentagon basını ise yağlamaya, bir taşerondan kahraman yaratmaya çalışıyor.

Türkiye Olası 3. Dünya Savaşında Merkez Konumuna Getiriliyor

Sözde NATO, özde ABD Füze Kalkanı Malatya’ya kuruluyor. Füze Kalkanının paralel karşılığı Ä°srail’de ama ÅŸovmenimiz Ä°srail’e efeleniyor.

Ä°ran’ı hedef alan bu füze kalkanı, olası bir saldırıda Türkiye’de vurulacak. Türkiye, NATO’nun “Avrupa için Nükleer Füze Savunma Sistemi”nin tamamlanacağı 2010-2020 yılları arasındaki 10 yıllık sürede yaklaşık 10-11 milyar dolarlık ödeme yapacaktır. Komedi gibi.

Lizbon NATO AntlaÅŸması ile Türkiye’nin ulusal dış politikası, ulusal ekonomi ve ulusal bütünlüğü ipotek altına alınmıştır.

Olası sıcak bir çatışma 3. Dünya savaşını bile tetikleyebilir. Rusya ve Çin Ä°ran’ın yanında yer aldığında Ä°srail ve ABD çıkarları için Türk toprakları savunma merkezi konumuna sürüklenecek, Türkiye kendine ait olmayan bir savaşın içine çekilerek cehenneme çevrilecektir.

Menzili 4300 km. olan radar sisteminin komuta ve kontrolü sadece ABD’ye aittir. SavaÅŸ gemilerine monte edilen SM-3’ler ile karada konuÅŸlu PAC-3’ler Türkiye’nin içinde ve etrafında mobil olarak gezecektir.

Ä°srail’in balistik füzeleri Türkiye dahil bütün Avrupa’yı menzili içine aldığı halde, Ä°srail’i korumak için füze kalkanının Türkiye’ye kurulması baÅŸka gizli sinsi hesaplar içeriyor.

Asıl hedef sözde Büyük Kürdistan, özde ise 2. Ä°srail Devleti’ni kurmaktır.

Ä°ran Türkiye üzerinden saldırıya uÄŸradığında kime saldıracak? Uluslar arası haklarını kullanarak hangi ülke topraklarından saldırı geldi ise o ülkeye, Yani Türkiye’ye saldıracak. Türkiye ABD-Ä°srail’i korumak adına hedef ülke yapılıp sıcak savaÅŸa sürüklenecek. Bütün sıcak savaÅŸlar ülkelerin haritasını deÄŸiÅŸtirmiÅŸtir. Bu savaşın ülkemizi kaç parçaya ayıracağını kimse öngöremez.

Emekli Kur. Alb. Haydar AteÅŸ diyor ki: “PKK ile yapılan pazarlıklarda Türk Ordusu’nun GüneydoÄŸu’dan çekilmesi ÅŸartı kabul edilmiÅŸtir.”

Böyle bir anlaşmanın adı ihanettir, hıyanettir.


Bu füzeler Rusya dahil, ABD çıkarına ters düşen bütün ülkelere karşı kullanılabileceÄŸinden, Türkiye kontrol edilemeyecek bir 3. Dünya savaşının merkezi olabilir. ABD ve Ä°srail kendi savaÅŸlarını kendi ülkelerinin dışına taşıyarak Türkiye’yi bir cephe ülke haline getiriyor.

İran füzeleri Türkiye üzerinde imha edileceğinden, imha edilen füzeler Türk topraklarına düşecektir. ABD-İsrail uğruna cephe ülke haline getirilen Türkiye İran ile savaştırılarak iki ülkede zayıflatılacak, ikinci İsrail devleti rahatlıkla kurulacaktır. Ayrıca her savaş sonunda rejim değiştirmek kolay olacağından elimizde kalan topraklarda Arap ülkeleri gibi kukla bir devlet inşa edilebilir.

GüneydoÄŸu’ya yerleÅŸtirilecek ilk füzelerin 45 kilometre olduÄŸunu düşünürsek, bu füzelerin Türk Ordusu’na karşı kurulduÄŸunu bilmek için kahin olmaya gerek yoktur. Demek ki GüneydoÄŸu için gizli projeler var. Sözde Kürdistan, özde 2. Ä°srail’in kurulması için acele ediliyor.

Ä°ncirlik’ten, kendi topraklarımızdan kalkan ABD uçaklarının PKK’ya nasıl yardım ettiÄŸini biliyoruz. Daha da vahimi kendi topraklarımızda EÅŸref Bitlis’in bindiÄŸi uçağı taciz etmiÅŸ, hatta düşürmeye çalışmıştır. DoÄŸan GüreÅŸ’te Ä°ncirlik’ten kalkan uçakların PKK’ya yardım ettiklerini tespit etik diye açıklamıştı.

ABD’nin kontrolüne verilen füze kalkanı Türkiye’nin felaketidir. Ãœlkesini seven her vatan evladının bu iÅŸgale karşı durması gerekir.




Kaynak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder