Anasayfa

Pazar, Aralık 04, 2011

İstanbul’daki Truva toplantıları! / Arslan BULUT



''Biden’in gelişinin tesadüf olmadığını biliyoruz elbette..
30 Nisan-1 Mayıs 2005 günlerinde, Topkapı’daki Eresin Otel’de “Uluslararası İslam Dünyası Sivil Toplum Örgütleri Toplantısı” düzenlenmişti. Toplantıyı görünürde  “Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı” düzenlemişti. Arap basını ise toplantıyı, aslında “Türk Dışişleri Bakanlığı Büyük Orta Doğu Projesi Genel Koordinatörü” Ömür Orhun’un düzenlediğini belirtiyor ve bu konudaki bilgileri Amerikan basınına dayandırıyordu.
İşte Tunus, Mısır, Libya ve Suriye’deki sözde halk ayaklanmalarının alt yapısı bu toplantıda oluşturuldu.. Öyle ki El Küdüs El Erabi gazetesi, o günlerde yayınladığı bir haberde, Mısır ve Suriye’deki İhvanı Müslimin örgütü ve sivil toplum kuruluşları için ABD’nin 1.1 milyar dolar kaynak ayırdığını ve bu örgütleri kullanarak, Arap ülkelerinde darbeler hazırladığını, para ile ilgili haberlerin USA News’ten alındığını da yazmıştı..
İşte o toplantılarda, İslam ülkelerinde halk ayaklanmalarını örgütlediler, kime ne kadar para verileceğini kararlaştırdılar, şimdi de Biden’in katılımıyla, o ülkelerin ekonomilerini nasıl ele geçireceklerini planlıyorlar. Yine Türkiye’yi kullanarak, Yine İstanbul’da.. Hem Türkiye’yi hem de İslam dünyasını dönüştürüyorlar..
“İslam’ın Truvası” derken haksız mıyım?''
 Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder