Anasayfa

Perşembe, Aralık 15, 2011

Çözümün tek yolu.. / Arslan BULUT



''Aslında bütün bu psikolojik operasyonlar, ihanet bütün yönleriyle sergilenerek bir anda sona erdirilebilir. Peki ama, artık aleni olarak gerçekleşen bu operasyonların Türk kimliği üzerinde meydana getirdiği tahribat sona erdirilebilir mi?
Kendi kurumlarını bile savunmaktan aciz, onları yabancı istihbarat servislerinin dolaylı güdümündeki medya canavarlarının önüne atabilen bir yapıya nasıl güvenilebilir?
Bu şartlar karşısında Türk halkına düşen, milli kimliğini koruyarak, milli direniş seviyesini yükselterek ve ortak hedeflerde birleşerek çalışmaktır.
Önce bir Türkiye tasarımı olmalı. Bu tasarım, tamamen milli yeraltı ve yerüstü servetlerine ve yetişmiş insan gücüne dayalı bir üretim ekseninde geliştirilmelidir. Türkiye merkezli bir eklemlenme modeli tasarlanmalıdır. Türkiye’nin bu gücü vardır. Ekonomide, siyasette, kültür ve sanatta, askerlikte, Türkiye bir merkezdir.
Hedef belli olduktan sonra yapılması gereken; halkın önünden bürokratik engelleri kaldırmaktır. Zira, bürokrasi, artık dış güdümlü siyasilerin elindedir. Zaten bütün düşünürlere göre devlet bürokrasisi, halkın önüne setler oluşturmak için vardır. Ancak, bürokratlar, milli kimlik, milli direniş seviyesi ve ahlak bakımından dört dörtlük olursa, halkın önüne engel çıkarmaz. Aksine, halkın önünde yol gösterici olur.''

 Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder