Anasayfa

Pazartesi, Kasım 28, 2011

Ya Atatürk’ün gizli bir önlemi varsa! / Arslan BULUT



''Bugün, Türkiye’de bütün devlet kurumları, cumhuriyetle hesaplaşmak isteyenlerin eline geçmiştir. Dolayısıyla, silâh da onların elindedir. Cumhuriyetin kuruluş felsefesine inananların elinde hiçbir mevzi kalmamıştır. Nitekim, önemli bir kısmı cezaevlerine doldurulmuştur.
Tersanelerin zaptedilmesine kadar, Atatürk’ün gençliğe hitabesinde bahsettiği bütün olumsuz şartlar da gerçek olmuştur.
Sahi Atatürk, kurduğu devletin başına böyle bir bela geleceğini 1927’de bildiğine, bütün ordularının dağıtılmış olabileceğini dahi söylediğine göre Türk Cumhuriyetini, Türk Silahlı Kuvvetleri’nden sonra  gençlere emanet etmekle kalmayıp, kimsenin bilmediği gizli bir önlem de almış olmasın?

İşte hâlâ bundan korkuyorlar! Yoksa ne Anayasa komisyonu kuracaklar ne de halkı yönlendirmek için Dersim tartışmasında olduğu gibi psikolojik harekat yapacaklardı.. Herkesin bildiği gibi ne Aleviler umurundadır onların ne de Kürtler.. Şimdi Atatürk’e bile cephe aldıklarına göre işin sonuna geldiklerine inanıyorlar. Amerika ve Avrupa desteği de var! Oradan cesaret alıp, Kürtlükten sonra Aleviliği de kışkırtarak Atatürk’ün şahsında Türklükle savaşıyorlar! Koca Türk Milleti, kendi sonunu koyun gibi bekler mi sanıyorlar?''
 Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder