Anasayfa

Cumartesi, Kasım 26, 2011

“PKK’dan da özür dileyecek misiniz?” / Arslan BULUT



''İşgal kuvvetleri ile işbirliği yapanlar, isyan edenler, devlet otoritesini tanımayıp, ülkenin bir bölgesinde “paralel devlet” veya devlet içinde devlet kurmaya kalkışanlar, tarih boyunca dünyanın her ülkesinde en ağır şekilde cezalandırılmıştır. Türk İstiklâl Savaşı sırasında da isyan çıkarmak suretiyle, millî kuvvetleri zaafa uğratmaya çalışanlar idam edilmiştir. Fakat İstiklal Savaşı’nda millî kuvvetlere karşı gelen isyancıların önemli bir bölümü, niyet itibarıyla vatan haini değildi. Onlara, Kuvayı Milliye ordusunun, Rusya güdümünde olduğu propaganda edilmişti. Hatta, Kuvayı Milliye kuvvetlerine saldıran kuvvetlerinin adına İngilizler tarafından Kuvayı Muhammediye bile denilmişti ki halk bu ordu etrafında toplansın ve Mustafa Kemal’in henüz toparlanmamış ordusunu bastırsın..
Böylece, Anadolu’nun batısını Yunanlılara, doğusunu Ermenilere versinler ve bu topraklarda tek bir canlı Türk bırakmasınlar!
Hedefleri buydu!
Şimdi de hedef aynıdır. Dini, diyaneti, Türk bağımsızlığına, Türk egemenliğine karşı silâh olarak kullanıyorlar.
Fakat nereye kadar? Sinsi emelleri artık iyice görünür oldu! Arkalarında ABD olunca iyice şımardılar ama dünya dengelerinde hafif bir sarsıntı ile Amerika kendisini kurtarmak zorunda kalırsa sap gibi ortada kalacaklar..''
 Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder