Anasayfa

Pazartesi, Mart 26, 2012

Yeni Haçlı seferinde vazifeli iktidar! / Arslan BULUT



''Bugün dünyadaki büyük savaş, Türk ve İslâm Dünyası’nın elindeki enerji kaynakları üzerinde sürmektedir. AKP, ABD’nin Büyük Ortadoğu projesinin eş başkanlığını kabul ederek Türk-İslâm dünyasında bir Truva atı rolünü üslenmiştir. Büyük Ortadoğu projesi İngiltere’nin 100 yıl önce geliştirdiği, MOSSAD’ın güncellediği ve Bernard Lewis’in yeni bir şekil verdiği ” Büyük İsrail Projesi “nin kamuflajıdır.
Aslında bugünkü süreç Rand Corporation raporlarında ayrıntılı olarak yer almış, Türk basınında ilk defa İbrahim Karagül tarafından gündeme getirilmiştir. 2003 ve 2004 tarihli Rand Corporation raporlarında  medeniyetler çatışmasından sonra ” medeniyet içi çatışma “ inceleniyor ve ” İslam kendi içinde çatışacak “ öngörüsünde bulunuluyordu! Buna planlama da diyebiliriz! Türkiye’deki iktidar ise, Suriye örneğinde açıkça görüldüğü gibi  ABD’nin Truva atı olarak Şii-Sünni çatışmasına ön ayak oluyor.
Bir çeşit Haçlı seferi değil mi bu? Bu defa Haçlıların İslam dünyasında işbirlikçileri var... Vazifelendirilmiş devlet adamları da...''


Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder