Anasayfa

Cumartesi, Ocak 28, 2012

Bütün suç Cüneyt Arkın ve Kartal Tibet’te! / Arslan BULUT



''Demek ki, İngilizler ve Fransızlar Çanakkale’ye, deniz dibini merak ettikleri için gelmişlerdi? İngilizler Kudüs’ü orada bir İsrail devleti kurmak için değil, piknik yapmak için geçici olarak işgal etmişti. Yunan işgal orduları komutanı, Bursa’da Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin mezarlarını tekmelerken, tekvando sporu yapıyordu. İngiliz, Fransız, İtalyan ve Amerikan işgal gemileri İstanbul Boğazı’nda, balık akınlarını inceliyordu. Rus orduları, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz’e yol yapmak için gelmişti. Fransızlar, Adana’da Maraş’ta, Antep’te, Urfa’da Ermenileri tarih filmi çekmek için silahlandırmıştı! Ermeniler, Ruslarla birlikte çekilirken, Doğu Anadolu’yu kırmızı sevdikleri için kana boyamış, Van’ı ısınmak için yakmış, Müslüman kadınları Akdamar adasına festival için götürmüştü!
Yunan orduları, Polatlı’ya kadar, İzmir-Ankara rallisi için gelmişti. Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’deki Pontus çeteleri, dağcılık sporu yapıyordu. Topal Osman, aslında sporcuları katletmişti!
Yakın gelecekte, televizyon kanallarından tarih diye Türk çocuklarına böyle hikayeler anlatılacaktır. Bu ülkenin bir milletvekili, İstiklal Savaşı’nın aslında yapılmadığını söyleyebilmiş, stadyumlardaki 19 Mayıs kutlamalarının kaldırılması üzerine sevinç çığlıkları atan yandaşlar, “Sıra 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de” diyebilmiştir.
Türk halkının içinde kozasını ören irtica ekibi, Türk tarihinin hakkından böyle geliyor işte!''

Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder