Anasayfa

Pazartesi, Ocak 02, 2012

Bölücülükten büyük tehdit! / Arslan BULUT



''Bugünlerde hayvan yeminde genetik yapısı ile oynanmış ürünlerin kullanılması sessiz sedasız serbest bırakıldı. Kimseden gür bir ses çıkmıyor! Gıda ürünlerinde de ayrı serbestiyeti getirmeye çalışıyorlar..
Televizyonlarda, ilaç tekellerinin Türkiye’deki paralı askerlerinin karşısına, konunun uzmanı olmayan kişileri çıkarıp konuşturuyorlar ve böylece GDO lehine kamuoyu oluşturmaya çabalıyorlar.

Biliyorsunuz. Türkiye’de bölücülük propagandası da artık alenileşti. Devletin istihbarat servisi müsteşarının Başbakan adına PKK ile masaya oturduğunun ortaya çıkması, bu görüşmede, Amerikalı koordinatörün,  “Abdullah Öcalan’ın talepleri TBMM’de ele alınacaktır” demesinden sonra, halkın bu konuda bir talebi olmadığı halde varmış gibi yaygara yapılarak Türkiye’nin gündemine  “Yeni bir Anayasa” nın getirilmesi, Leyla Zana gibilerin  “Özerklik artık bize yetmez”  tarzında konuşması, Uludere’de Genelkurmay’ın yanlış istihbaratla hataya düşürülmesi gibi olayları birlikte değerlendirdiğimiz zaman tehdidin ciddi olduğunu kabul etmek durumundayız.
Yalnız gerek hayvan sayısındaki azalma, gerekse, hayvan yeminde GDO’lu ürünlerin serbest bırakılması, bütün Türk halkı için daha büyük bir tehdittir..
GDO’li yem yiyen hayvanların etini kim yiyecek? Bu konunun Türk’ü Kürt’ü yok. Bütün Türk halkının genetik yapısı hedef alınıyor ve Tarım Bakanlığı çokuluslu gıda şirketlerinin bu programına alan açıyor..''

Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder